OM DESIGNEREN

Det er egentlig ret simpelt: Min motivation er selve produktet. Produktet skaber kontakten til dig og forhåbentlig en plads i din bagage.
En simpel forklaring på min motivation er denne: Jeg har været og er stadig i den samme situation som dig!
blue-dot
Men det vigtige først. Jeg voksede op i Hamborg og efter et par ophold rundt om i Europa og USA landede jeg i Zürich i 2007. Efter nogle år besluttede jeg at lægge min karriere inden for mediebranchen bag mig for at lære noget helt nyt. I 2012 begyndte jeg derfor på designskolen.
Uddannelsen på textil skole i Schweiz gav en række svar på mine spørgsmål om mode og tekstiler. Det betød også, at jeg fuldstændig ændrede forbrugs- og købsvaner. Jeg begyndte at se meget mere på produkternes detaljer og gennemtjekkede dem. Jeg kunne slet ikke lade være med at røre ved materialerne og nærstudere mærkaterne for at forstå materialesammensætningen og oprindelsesland for selve produktionen.
På et tidspunkt var det ikke længere en fornøjelse at shoppe, og jeg var ofte ikke i stand til at finde lige det stykke tøj, som jeg ledte efter, eller jeg besluttede mig for ikke at købe det.
 
Katharina
Jeg flyttede til København efter afgangsprøven i 2014 og her – tilbage i Norden – besluttede jeg at omsætte min motivation og overbevisning til mine egne design. Resultatet blev etableringen af KBHH i januar 2016.
Det førte til en ny jagt: Denne gang efter leverandører af stoffer, klæder og knapper i den helt rigtige kvalitet og efter et produktionssted i Europa som ægte partner efter mit hoved.
Sikke en lang rejse, men jeg ville ikke have været foruden den.
Det er dig, som må vurdere min motivation. Lige så meget som jeg ville elske at skrive mere om alle de mange involverede i fremstillingsprocessen, lige så meget er det dig, der forstår, værdsætter og forhåbentlig ønsker det færdige produkt. Forhåbentlig kan du bruge det til at udleve din egen passion uden dårlig samvittighed.
Tro mig, vi vil alle gerne være del af din rejse, uanset hvor du er, hvor du rejser hen, og hvad der motiverer dig.
Katharina.