KBHH

Brandet KBHH bygger bro mellem to byer i Nordeuropa, København (KBH) og hansestaden Hamborg (HH).
De to nordiske metropoler har meget til fælles med de store havneområder og handelstraditioner og har på den måde en direkte forbindelse til brandets kerne.

blue-dot

Designeren Katharina Berg voksede op i Hamborg og bor og arbejder for tiden i København.
Men KBHH er så meget mere end blot en kombination af ord eller en forbindelse mellem to steder. Brandet fokuserer på den rejse, som ligger bag ved enhver forbindelse mellem byer tilsammen med en forhåbentlig let bagage, som er nødvendig på turen.
Let bagage – at have tid til det virkelig essentielle. Her og nu – the great escape. For har vi ikke allerede alt for mange ting i dag? For meget af alt det unødvendige og for lidt af det rigtig vigtige. Af den grund lægger brandet KBHH udelukkende vægt på  ”MUST HAVE” produkter. Efter ideen om en BÆREDYGTIG KUFFERT vil kunden gennem livet kun blive ledsaget af særligt UDVALGTE PRODUKTER, som ikke vil skuffe.

Kunden kan forvente produkter af den bedste kvalitet, fremstillet i Europa, stoffer af fineste kvalitet, hovedsageligt af rene og naturlige fibre, klassiske farver med mange kombinationsmuligheder og behageligt at have på. Naturligvis et langtidsholdbart produkt.
Processen med at skabe dette produkt kræver mange til at bakke op om ideen, eller sagt på en bedre måde – mennesker med samme verdenssyn.
Ikke desto mindre synes mange af os at glemme hvor mange skridt i produktionsprocessen, der endnu i dag skal til for at fremstille et færdigt tekstilprodukt!
Første skridt er at fremavle grundelementerne i tekstilmaterialet ligesom med alle andre råvarer (enten på en mark, et dyr eller i et reagensglas). Derefter skal de samles, renses, spindes, væves, farves og bearbejdes/printes/raffineres yderligere (med et betydeligt ressourceforbrug til følge, fx vand og energi). Først herefter kan de pakkes, sendes og sælges med henblik på at blive tilskåret, syet og færdiggjort.
I lyset af denne møjsommelige proces hvordan kan det så være, at butikkerne er proppet med produkter? Svaret er enkelt. Vi har glemt at stille os selv de mest grundlæggende spørgsmål: Hvor kommer produkterne fra? Hvad er de lavet af? Hvem har lavet dem? Jeg kunne fortsætte med mange flere spørgsmål, som sikkert ville føre til ubehagelige svar.
Altså: Det kræver mange hænder at fremstille et produkt af bedste kvalitet. Men hele indsatsen og den gode vilje bliver kun virkeliggjort, hvis du sætter pris på produktet og dets kvalitet! For i sidste ende handler det kun om en enkelt person – og det er dig!
Forlang kvalitet, rør, føl og bestem selv. PURE, PREMIUM, SIMPLE – hav en skøn rejse (for livet).